Acties

Team 136 Daar Lopen We Voor doet dit jaar (weer) mee aan de Roparun. Naast de sportieve inspanning halen we ook geld op voor het doel van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Ons team heeft in de afgelopen 13 jaar bijna € 220.000,- naar Stichting Roparun over kunnen maken! Hoe het geld besteed wordt, kun je bekijken in de goede doelen lijst van de Roparun.

Wij gaan de sportieve uitdaging ook dit jaar aan. Help jij ons mee om er een succes van te maken? Hieronder staat een opsomming van alle ondersteuningsmogelijkheden én een uitnodiging voor deelname aan één of meer van de acties.

Alvast bedankt!

Sponsoring

Er zijn talloze zakelijke sponsormogelijkheden en we proberen iedereen optimale exposure te geven. We hebben een aantal sponsorpakketten samengesteld.

Doneren

Team Daar Lopen We Voor is volledig afhankelijk van de inbreng van vrijwilligers en donaties van derden. Wij zijn blij met elk bedrag dat u kunt missen! Doneer hier.

Wijnactie

Met ‘Vanouds de Zwaan Wijnimporteurs’ hebben we mooie wijnen uitgezocht waarvan 15 euro per verkochte doos naar ons goede doel gaat. Kijk hier voor meer informatie.

Speciaal Bieractie

Met ‘Vanouds de Zwaan in Breda’ hebben we 2 pakketten met heerlijke speciaal bieren samengesteld! Kijk hier voor meer informatie .

Het Groot Roparun Dictee

Het Groot Roparun Dictee vindt dit jaar plaats op 16 of 9 oktober 2024. Je kunt je na de zomer aanmelden.

Roparun loterij

Je kunt weer loten bestellen. dit jaar voor het eerst zonder fysieke boekje, maar vindt de verkoop online plaats. De loten kosten € 2,50 per stuk. Bestel ze hier.

Daar Pokeren We Voor

Ieder jaar organiseert team 136 Daar Lopen We Voor een pokertoernooi voor het goede doel. Deze zal op 25 mei 2024 plaatsvinden.