Acties

Team 136 daar lopen we voor doet dit jaar (weer) mee aan de Roparun. Naast de sportieve inspanning halen we ook geld op voor het doel van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Ons team heeft in de afgelopen 12 jaar ruim € 203.000,- naar Stichting Roparun over kunnen maken! Hoe het geld besteed wordt, kun je bekijken in de goede doelen lijst van de Roparun.

Wij gaan de sportieve uitdaging ook dit jaar aan. Help jij ons mee om er een succes van te maken? Hieronder staat een opsomming van alle ondersteuningsmogelijkheden én een uitnodiging voor deelname aan één of meer van de acties.

Alvast bedankt!

Sponsoring

Er zijn talloze zakelijke sponsormogelijkheden en we proberen iedereen optimale exposure te geven. We hebben een aantal sponsorpakketten samengesteld.

Doneren

Team Daar Lopen We Voor is volledig afhankelijk van de inbreng van vrijwilligers en donaties van derden. Wij zijn blij met elk bedrag dat u kunt missen! Doneer hier.

Wijnactie

Met ‘Vanouds de Zwaan Wijnimporteurs’ hebben we mooie wijnen uitgezocht waarvan 15 euro per verkochte doos naar ons goede doel gaat. Kijk hier voor meer informatie en bestellen.

Speciaal Bieractie

Met ‘Brouwerij Frontaal in Breda’ hebben we giftpacks van 6 speciaal biertjes samengesteld waarvan 8,91 euro per verkochte set naar ons goede doel gaat. Kijk hier voor meer informatie en bestellen.

Roparun loterij

Je kunt vanaf maart 2023 weer loten bestellen. In het bestelformulier kunt u aangeven hoeveel u er wenst. De loten kosten € 2,50 per stuk. Bestel ze hier.

Daar Rocken We Voor

Ieder jaar organiseren we hét muziekevenement voor het Goede Doel: Daar Rocken We Voor! Voor 2023 is de datum nog niet bekend.

Ik wandel de 12!

Twaalf verschillende wandelingen in 12 verschillende provincies gedurende 12 maanden. Eén keer meedoen of alle 12, het maakt niet uit hoe vaak, maar iedere wandeling is verrassend en u wandelt voor het goede doel! Kijk hier voor meer informatie en deelname .

Daar Pokeren We Voor

Ieder jaar organiseert team 136 Daar Lopen We Voor een pokertoernooi voor het goede doel. Voor 2023 is de datum nog niet bekend.