Acties

Team 136 daar lopen we voor doet dit jaar (weer) mee aan de Roparun. Naast de sportieve inspanning halen we ook geld op voor het doel van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Ons team heeft in de afgelopen 10 jaar ruim € 188.000,- naar Stichting Roparun over kunnen maken! Hoe het geld besteed wordt, kun je bekijken in de goede doelen lijst van de Roparun.

Wij gaan de sportieve uitdaging ook dit jaar aan. Help jij ons mee om er een succes van te maken? Hieronder staat een opsomming van alle ondersteuningsmogelijkheden én een uitnodiging voor deelname aan één of meer van de acties.

Alvast bedankt!

Wijnactie

Met ‘Vanouds de Zwaan Wijnimporteurs’ hebben we mooie wijnen uitgezocht waarvan 15 euro per verkochte doos naar ons goede doel gaat. Kijk hier voor meer informatie en bestellen.

Doneren

Team Daar Lopen We Voor is volledig afhankelijk van de inbreng van vrijwilligers en donaties van derden. Wij zijn blij met elk bedrag dat u kunt missen! Doneer hier.

Sponsoring

Er zijn talloze zakelijke sponsormogelijkheden en we proberen iedereen optimale exposure te geven. We hebben een aantal sponsorpakketten samengesteld.

Daar Rocken We Voor

In 2022 organiseren we hét muziekevenement voor het Goede Doel: Daar Rocken We Voor! In verband met de Coronamaatregelen is de datum nog niet bekend.

Ik wandel de 12!

Twaalf verschillende wandelingen in 12 verschillende provincies gedurende 12 maanden. Eén keer meedoen of alle 12, het maakt niet uit hoe vaak, maar iedere wandeling is verrassend en u wandelt voor het goede doel! Kijk hier voor meer informatie en deelname .

Roparun loterij

U kunt nu bij ons uw Roparun 2021 loten bestellen. In het bestelformulier kunt u aangeven hoeveel u er wenst. De loten kosten € 2,50 per stuk. Bestel ze hier.

Groot Roparun Dictee

Gezien de aangescherpte maatregelen om het corona virus in te dammen, hebben we helaas het besluit moeten nemen om ook dit jaar het Groot Roparun Dictee te laten vervallen. We hopen het dictee in 2022 weer gewoon door te laten gaan.

Daar Pokeren We Voor

Later dit jaar organiseert team 136 Daar Lopen We Voor een pokertoernooi voor het goede doel. In verband met de Coronamaatregelen is de datum nog niet bekend.