Acties

Team 136 daar lopen we voor doet dit jaar (weer) mee aan de Roparun. Naast de sportieve inspanning halen we ook geld op voor het doel van Roparun: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Ons team heeft in de afgelopen 9 jaar  € 166.460,- naar Stichting Roparun over kunnen maken! Hoe het geld besteed wordt, kun je bekijken in de goede doelen lijst van de Roparun.

Wij gaan de sportieve uitdaging ook dit jaar aan. Help jij ons mee om er een succes van te maken? Hieronder staat een opsomming van alle ondersteuningsmogelijkheden én een uitnodiging voor deelname aan één of meer van de acties.

Alvast bedankt!

Wijnactie

Met ‘Vanouds de Zwaan Wijnimporteurs’ hebben we mooie wijnen uitgezocht waarvan 15 euro per verkochte doos naar ons goede doel gaat.
Kijk hier voor meer informatie en bestellen.

Sponsoring

Er zijn talloze zakelijke sponsormogelijkheden en we proberen iedereen optimale exposure te geven. We hebben een aantal sponsorpakketten samengesteld.

Groot Roparun Dictee

Gezien de aangescherpte maatregelen om het corona virus in te dammen, hebben we helaas het besluit moeten nemen om het Groot Roparun Dictee op 8 april te laten vervallen. We hopen het dictee op een andere datum dit jaar nog door te laten gaan.

Doneren

Team Daar Lopen We Voor is volledig afhankelijk van de inbreng van vrijwilligers en donaties van derden. Wij zijn blij met elk bedrag dat u kunt missen! Doneer hier.

Roparun loterij

U kunt nu bij ons uw Roparun 2020 loten bestellen. In het bestelformulier kunt u aangeven hoeveel u er wenst. De loten kosten € 2,50 per stuk. Bestel ze hier.

Daar Pokeren We Voor

Later dit jaar organiseert team 136 Daar Lopen We Voor een pokertoernooi voor het goede doel. In verband met de Coronamaatregelen is de datum nog niet bekend.

Daar Rocken We Voor

Ook dit jaar organiseren we hét muziekevenement voor het Goede Doel: Daar Rocken We Voor! In verband met de Coronamaatregelen is de datum nog niet bekend.