Buschauffeurs voor Stichting Rolerisuit

Al meer dan 30 jaar verzorgt ANBI-stichting Rolerisuit met een aantal bussen uitstapjes naar allerlei bestemmingen voor bewoners van verpleeghuizen, woonzorgcentra en gezinsvervangende tehuizen. Per jaar worden rond de 500 ritten gereden met ongeveer 10.000 passagiers.

Door het onverwachte overlijden van een vaste chauffeur, die veel ritten reed, en het benodigde aantal beschikbare buschauffeurs tijdens de vakantietijd is Rolerisuit op zoek naar ten minste 5 chauffeurs, die op vrijwilligersbasis enkele ritten per maand kunnen maken. Voor het rijden met de touringcars van Rolerisuit is een groot rijbewijs, inclusief vermelding van code 95, vereist.

Chauffeurs die interesse hebben in het rijden met een bus van Rolerisuit kunnen contact opnemen met Joop Jansen, voorzitter van Rolerisuit. Hij is bereikbaar via zijn mobiele telefoonnummer
06 5331 6015. Via e-mail is het uiteraard ook mogelijk Rolerisuit te benaderen. Het mailadres van Rolerisuit is rolerisuit@casema.nl.

Naast chauffeurs is Rolerisuit op zoek naar een rittenplanner op vrijwillige basis, die minimaal 3 ochtenden of middagen per week afspraken voor geboekte ritten vastlegt en chauffeurs koppelt aan de ritten. Hiertoe worden o.a. telefoongesprekken gevoerd en e-mails verwerkt. De gezochte rittenplanner kan met pc’s omgaan.

Facebookpagina rolerisuit