Brabantse Wandeldag – Ik wandel de 12

22 oktober 2022
9:00 - 12:00
Centrumzijde Station Breda, Willemstraat, Breda

Wandelen het hele jaar rond, 12 verschillende wandelingen in 12 verschillende provincies gedurende 12 maanden. 1 keer meedoen of alle 12, het maakt niet uit hoe vaak, maar iedere wandeling is verrassend en u wandelt voor een goed doel: Stichting Roparun.

Voor iedere wandeling zijn er twee afstanden 12 en 24 km. Voor elke provincie is er een vaste maand toegewezen, van juni 2022 tot en met mei 2023. De wandeling in Noord-Brabant wordt verzorgd ons Team 136 – Daar Lopen We Voor.

De Brabantse Wandeldag is zaterdag 22 oktober in Breda. Voor deze fysieke wandeldag kun je t/m 15 oktober inschrijven via het formulier op deze pagina. Je ontvangt dan bij de start een lunchpakket en herinneringslint.

Maar… de wandeling eerder of later lopen? Ook dat kan. U loopt hem wanneer het u uitkomt of dat nu eerder of later is. Dit kunt u aangeven bij de inschrijving. U krijgt dan een routebeschrijvingen en de GPX bestanden van de routes in Breda via de mail en je herinneringslint via de post.

Via de volgende link kun je je inschrijven: https://ikwandelde12.nl/maanden/september/ Na de inschrijving ontvangt u van ons een betaalverzoek en verdere informatie.

Wandeling in Breda: Stad en Bos: laat je verrassen… de route gaat ook dit jaar door de historische én gezellige binnenstad van Breda en kronkelt daarna langs de Mark naar het prachtige Mastbos – waar de 24 kilometer een lus over de Trippelenberg maakt, om daarna weer via het bruisende Ginneken door parken en langs de singels van Breda terug te komen bij het startpunt: het Station (Centrumzijde) van Breda.

 

Aanmelden