Het team

Het team Daar Lopen We Voor bestaat uit 28 personen: 1 teamcaptain, 8 lopers, 4 fietsers, 3 fysio’s, 2 chauffeurs van de kleine busjes, 2 navigatoren, 6 basiskampers en 2 chauffeurs van de touringcar.

De lopers lopen ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer tijdens de Roparun, oftewel meer dan anderhalve marathon. Er zijn twee teams. Een team bestaat uit 4 lopers, 2 fietsers, een chauffeur en navigator. De lopers lopen 50 kilometer en worden dan afgewisseld door het tweede team. Nadat een loper 1,5 kilometer gelopen heeft, wordt hij afgewisseld door de tweede loper uit zijn/haar team. Enzovoorts. De lopers worden begeleid door twee fietsers. Een fietser voorop die de route aangeeft en een fietser achterop voor de veiligheid. Als Team A loopt, kan Team B eten en rusten.

De chauffeur van de kleine bus zorgt ervoor dat de lopers elkaar elke 1,5 kilometer kunnen aflossen. De navigator zorgt voor het lezen van de route. Je kunt niet zomaar achter andere teams aan rijden, dus nauwkeurig lezen van de route is belangrijk, immers een loper loopt niet graag enkele kilometers extra vanwege een foute route!

De enthousiaste (bijna) fysiotherapeuten zorgen ervoor dat alles rondom de verzorging soepel verloopt. Naast masseren en tapen geven zij de lopers en fietsers tips en adviezen over alles wat met beweging te maken heeft, van de warming up tot de cooling down.

Het hoofddoel van het team basiskamp is om de lopers, fietsers en overige teamleden te faciliteren tijdens de Roparun van Parijs naar Rotterdam. De basiskampers zorgen ervoor dat alle benodigde maaltijden en dranken aanwezig zijn. Zij bouwen het kamp op met tenten, massagetafels, verlichting, kookplaats, stroomvoorziening en zij doen technisch onderhoud aan het materiaal. En als het tijd is om te vertrekken, breken ze de hele boel weer af.

De teamcaptain zorgt ervoor dat aan alle voorwaarden van de Roparun wordt voldaan. Hij zit de kernteamoverleggen voor in aanloop naar de run en regelt alles wat er te regelen valt. Tijdens de Roparun is hij aanspreekpunt voor Team 136, hij zorgt er mede voor dat we allemaal, veilig en wel, de finish halen.

Naast de basiskampers en de teamcaptain zijn in het basiskamp ook de twee chauffeurs van de touringcar en één fysiotherapeut aanwezig.

Dit gehele team is gedurende het jaar verantwoordelijk voor, en druk bezig met, het werven van fondsen door middel van sponsoracties en andere activiteiten die geld of noodzakelijke middelen opleveren.

Het team van A tot Z

Amber Blom
Masseur
Annebelle Heuvelmans
Masseur
Anny Havermans
Aanmoediger
Ardon Hendrickx
Chauffeur
Bob Leclercq
Bestuurslid
Colette Brouwers
Lid Kernteam, Fietser
Gerard Lutz
Voorzitter bestuur
Hans Looij
Fietser
Jeroen Schilderman
Basiskamper
Jimmy van Zaanen
Loper
Joek Baaij
Lid Kernteam, Aanmoediger
Koen Baaij
Penningmeester, Chauffeur
Linda Gijselman
Loper
Maarten Lolcama
Loper
Maarten Vriezen
Loper
Michelle Brouwers
Navigator
Natasja Looij
Fietser
Otto Schilderman
Fietser
Patrick Aarts
Basiskamper
Patrick Slegers
Teamcaptain
Reinout Knitel
Chauffeur
Remco van Elewout
Basiskamper
Rob Nijhuis
Loper
Ron van Swol
Lid Kernteam, Basiskamper
Ronald van Opstal
Loper
Solveig van der Bruggen
Lid Kernteam, Navigator
Tessa Schilderman
Loper
Thadde van Mourik
Chauffeur