Bericht van DLWV Kernteam – 5 maart 2019

Bericht van DLWV Kernteam – 5 maart 2019

Op 5 maart 2019 geplaatst door Solveig

We zijn d’er bijna….

Op donderdag 28 februari om 10.00 uur was het nog precies 100 dagen tot de Roparun.

Filmopname Roparun

Op 5 januari is ons team gefilmd in Rotterdam Zuid. Het was koud maar leuk om te doen. Het filmpje is getoond op de teambijeenkomst op 2 februari 2019 in Het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Dank voor eenieder die hieraan heeft bijgedragen.

Bekijk de vijf filmpjes:

Als je om wat voor reden dan ook moet stoppen:

Neem geen onnodige risico’s

Denk voor jezelf en niet voor een ander

Denk om jezelf, maar ook aan een ander in het verkeer

Kubuswoningen

Loten

De loten worden gretig verkocht. Leuk om te zien dat ook Heleen, ondanks dat ze dit jaar niet meedoet, inmiddels 3 boekjes heeft verkocht. Wij zijn benieuwd wie dit jaar de meeste loten gaat verkopen! Mocht je extra boekjes kunnen gebruiken, neem dan even contact op met Marien. 

Nieuwe teamleden en vacatures

We zijn bijna compleet! Graag verwelkomen we Marian (masseuse), Raoul (masseur), Vincent (loper), Evelien (loopster) en Eva (fietsster). We zijn op dit moment nog op zoek naar 1 basiskamper. Mocht je nog ideeën hebben, laat het ons weten!

Acties

Jullie hebben allemaal een persoonlijk bericht gehad met daarin de mogelijkheden voor sponsoring, acties etcetera. Wij hopen dat jullie allemaal jullie best gaan doen om met behulp van deze mail ervoor te zorgen dat we zo veel mogelijk opbrengst gaan realiseren!

Data

De eerstvolgende training is op 10 maart in Breda. Aangezien de Roparun laat is dit jaar, hebben we besloten om in mei ook een training te organiseren. Denken jullie eraan om in ieder geval het trainingsweekend in Raalte in de agenda te zetten (6-7 april).

Wat

Wanneer

Waar 

Training Breda

zondag 10 maart 2019

Balfortstraat 73 Breda, door Marien van Zwol

Trainingsweekeinde Raalte

zaterdag 6 en zondag 7 april

Raalte

Training

Mei n.t.b.

n.t.b.

Roparun

Zaterdag 8 t/m maandag 10 juni

Parijs en Rotterdam natuurlijk

Tenslotte

Volgen jullie Daar Lopen We Voor al via Facebook, twitter en instagram? Team 136 Daar Lopen We Voor heeft gefigureerd in de filmpjes die de Roparun organisatie tijdens een teambijeenkomst heeft gedraaid.

Zie ons team in actie!

Terug

Volgende