Update DLWV Kernteam – 30 maart 2019

Update DLWV Kernteam – 30 maart 2019

Op 30 maart 2019 geplaatst door Solveig

Hierbij weer een update vanuit het kern- en sponsorteam.

Trainingsweekeinde Raalte

Contactpersonen Mark en Marien

Zaterdag 6 april:

11.00 uur ontvangst

12.00 – 17.00 uur eerste training

Zondag 7 april:

00.00 – 05.00 uur tweede training gevolgd door drankje en nog wat uurtjes slapen

11.00 uur bbq-brunch

14.00 uur einde programma

Lunch voor de zaterdag graag zelf meenemen. Ook eten en drinken voor tijdens de etappes. Voor avondeten op zaterdag en de bbq op zondag wordt gezorgd. Neem zoveel mogelijk je eigen tent en slaapspullen mee. Er zijn een paar slaapplaatsen in het huisje.

Zeeuwse training

Zaterdag 18 mei, contactpersoon Emardo

10.30 uur verzamelen bij Van der Heydenstraat 11, 4564 BW Sint Jansteen

11 uur start van een 25 km lange ronde door polder, bos en stadswallen van Hulst.

Wijnactie

Jullie hebben eind februari een mail of bericht van Koen, Solveig of Tessa gehad over alle acties. We merkten dat er vragen waren over de wijnactie, dus bij deze nog een korte toelichting.

Aan deze wijnactie kan iedereen meedoen, ongeacht waar je woont!

Vorig jaar hebben we 156 dozen wijn verkocht, dat leverde maar liefst € 2.652,00 voor Roparun op!! Er zijn inmiddels 15 dozen besteld, een goed begin…. maar dat moet nog veel meer worden!

Van iedere verkochte doos, gaat € 15,00 naar Roparun. Als ieder teamlid 10 dozen verkoopt dan hebben we een mooie opbrengst! Meer mag ook uiteraard! Dus doe je best! Ook als je zelf geen wijn drinkt, zijn er vast wel mensen in je omgeving die dat wel doen, je ouders, opa of oma, familie, buren, vrienden, collega’s….. Iedere verkochte doos telt mee, ook al verkoop je er maar één!

De Roparun wijnactie loopt tot 1 mei.

In de bijlage vind je een flyer met info over de wijnen. Deze flyer mag je doormailen naar iemand als hij /zij daarom vraagt. De folder mag alleen niet op facebook en de website geplaatst worden.

De wijn kan besteld worden via deze link.

Na betaling wordt de wijn door Anny besteld. Je kunt de wijn bij Anny ophalen of we overleggen hoe deze bij jou terecht kan komen. De dozen kunnen bv worden meegenomen naar het Raalte weekend omdat daar veel teamleden zijn. Jij zorgt dan weer dat de wijn terecht komt bij degene die via jou de wijn besteld heeft. Wanneer iemand ver weg woont, kan de wijn ook worden opgestuurd, dan zijn er bezorgkosten en komt er € 2 euro per doos bij.

Gaan we dit jaar voor hetzelfde aantal of meer……?

Heb je nog vragen over deze wijnactie? Bel, mail of app gerust met Anny Havermans: 06 15 60 59 98.

Overig

Kijk voor alle manieren om ons te sponoren op onze website. Geef dit ook aan je vrienden en familie door!

Daar vind je ook alle evenementen die we organiseren om geld op te halen. Zoals het Groot Roparun Dictee op woensdag 17 april en Daar Rocken We Voor op zaterdag 27 april (Koningsdag).

Terug

Vorige
Volgende