Update DLWV Kernteam – 30 november 2019

Update DLWV Kernteam – 30 november 2019

Op 12 december 2019 geplaatst door Solveig

Beste kanjers,

Graag praten we jullie bij over een aantal onderwerpen:

Teamleden 2020

Jullie hebben massaal gereageerd op onze vraag of je volgend jaar mee wilt gaan. Topperrrrrrs!! Zoals het er nu naar uitziet, krijgt iedereen de rol die hij/zij als voorkeur heeft aangegeven. Ook hebben we al een aantal nieuwe deelnemers. Ken jij iemand die mee wil doen? We zoeken nog 1 masseur en 3 basiskampers.

Kernteam en bestuur

Het bestuur bestaat uit voorzitter Gerard/Lutz, Bob en penningmeester Koen.
Het kernteam bestaat uit Marien, Joek, Anny, Ron, Emardo, Solveig en Milja. Zij komen maandelijks bij elkaar om alles wat nodig is om de loop in 2020 mogelijk te maken te regelen.

Teambijdrage: loten en deelname

Elk team dat deelneemt aan de Roparun moet inschrijfgeld betalen en een minimaal aantal loten afnemen. Als team kiezen we ervoor om de kosten die hiermee gemoeid zijn niet te laten drukken op het financiële resultaat. Door een eigen bijdrage van elk teamlid kunnen we maximaal doneren aan Roparun. Daarnaast verwachten we van elk teamlid dat ze minimaal 40 loten kopen. Deze loten kan je zelf houden, maar je kan ze natuurlijk ook doorverkopen aan familie, vrienden en kennissen. Wil je meer verkopen dan 40 loten dan kan dat ook, laat het ons weten.
De kosten voor elk teamlid bedragen dit jaar €135 voor deelname en €100 voor 40 loten. Jullie worden verzocht om dit uiterlijk 15 december over te maken rekeningnummer NL39 ABNA 0481 3333 55 t.n.v. Sichting Daar Lopen We Voor. Dit zorgt ervoor dat we voldoende geld in kas hebben om te voldoen aan het inschrijfgeld en de kosten voor de loten.

Trainingsdata, zet ze in je agenda!

Nieuwjaartraining: zondag 19 januari 2020 met aansluitend nieuwjaarsborrel.
Locatie volgt.
Trainingsweekend Raalte: zaterdag 18 en zondag 19 april 2020

Intranetpagina

Op onze website is een apart deel gemaakt waar we informatie kunnen plaatsen die alleen toegankelijk is voor de teamleden. Medio december krijg je een login via de mail.

Vragen?

Stel ze via info@daarlopenwevoor.nl of in de kanjer-appgroep.

10e X in 2020!

Dit jaar is de tiende editie van Team 136 Daar Lopen We Voor. Daar gaan we een nog groter feest van maken én we gaan natuurlijk voor een record opbrengst. Heb je ideeën, tips, sponsoren, wilde plannen? Neem dan contact op met iemand van het kernteam.

Hartelijke groet,
Het kernteam en teamcaptain Marien

Terug

Vorige
Volgende