Emardo de Rijck

Mijn naam is Emardo de Rijck, 29 jaar geleden geboren in Goes maar opgegroeid in Sint-Jansteen (Zeeuws-Vlaanderen). Al vanaf 2009 ben ik werkzaam in de supermarkt Jumbo te Hulst. In 2015 ben ik begonnen met de opleiding sportverzorger en masseur, waardoor ik nu verzorger ben van VV Zaamslag 1. In deze branche wil ik dan ook mijn werk vinden.

Als ik niet aan het werk ben kan je mij veel buiten vinden met mijn hardloopschoenen aan, waar ik al meer dan 10 jaar mijn rust en gedrevenheid in vind. Met al 10 marathons en heel wat halve marathons achter mijn naam, mag ik toch wel zeggen dat ik een ervaren loper ben.

5 jaar geleden ben ik door een oud lid gevraagd om team 136 ‘Daar Lopen We Voor’ te versterken, het was dan ook niet moeilijk om dit te accepteren. De roparun heeft naast de fysieke uitdaging ook een geweldig doel: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’

Tijdens mijn eerste Roparun ben ik mee gegaan als verzorger, toch miste ik wat uitdaging en ben ik in het tweede jaar actief geweest als loper. Ook dit jaar gaat mijn uitdaging weer naar het lopen. Naast dat ik weer aanwezig ben tijdens de roparun ben ik ook weer actief in het kernteam, waar ik mijzelf zie als ‘bruggetje’ van de loper naar kernteam.

Tot in het pinksterweekend!!

Functie: Lid Kernteam, Loper
Teamlid in: 2016, 2017, 2018, 2019, 2020