Ron van Swol

In 2015 ben ik voor het eerst op avontuur geweest met Team 136 Daar Lopen We Voor. En dat was in één woord ´onvergetelijk´. Zowel het voortraject met het inzamelen van geld voor de Roparun als de loop zelf hebben enorm veel indruk gemaakt.

Door mee te doen met Team 136 wil ik ook op mijn manier een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen, die door kanker getroffen worden, maar ook die van hun naasten. Helaas heb ik daar de afgelopen jaren in mijn directe omgeving een aantal keer (te veel) mee te maken gehad. En dan besef je wat er nog te winnen valt. Niet alleen in de zoektocht naar een genezing voor kanker, maar vooral ook op het gebied van verhoging van de kwaliteit van leven voor de mensen voor wie genezing niet meer mogelijk is. En vooral ook voor hun naaste familie.

De eerste twee jaar ben ik mee geweest als verzorger, maar in 2017 ben ik mee geweest als fietser. Dit jaar zal ik net als eerdere jaren, mijn vertrouwde plek in het basiskamp weer innemen en ervoor zorgen dat de lopers, fietsers en chauffeurs niets tekort komen zodat we op 2e Pinksterdag met z’n allen heelhuids Rotterdam bereiken!

Functie: Lid Kernteam, Teamcaptain
Teamlid in: 2015, 2016, 2017, 2108, 2019, 2022, 2023, 2024