Colette Brouwers

Ik ben Colette Brouwers en woon sinds kort in Gouda. Voorheen een hockeymeisje, maar sinds een knieblessure helaas niet meer. Tegenwoordig stap ik regelmatig op de fiets samen met mijn vader om een rondje te maken.

Ik ben juf van groep 3, en doe ik ook vrijwilligerswerk. Alleen thuis zitten vind ik maar niets, dus ik ben regelmatig bij vriendinnen over de vloer te vinden.

Ik ben middels mijn zusje Michelle Brouwers in aanraking gekomen met team 136 en de Roparun. Ik heb haar twee jaar op rij zien terugkomen uit Parijs waar zij beide jaren een geweldige prestatie met het team heeft geleverd voor het goede doel, en ik wilde hier ook mijn bijdrage aan leveren!

Daarom ga ik ook dit jaar weer mee en hoop ik zo mijn steentje bij te kunnen dragen. Ik ben een echte teamplayer en help graag mensen. Twee eigenschappen die goed van pas komen tijdens het pinksterweekend!

Het doel van de Roparun is om het leven van mensen met kanker dragelijker te maken. Ik denk dat iedereen in zijn of haar omgeving wel iemand kent die te maken (heeft gehad) met deze verschrikkelijke ziekte. Dat ik door middel van de Roparun hier iets voor kan betekenen geeft mij een goed gevoel. Ik kijk dan ook met veel plezier uit naar het pinksterweekend! Let’s Go!

Functie: Basiskamper
Teamlid in: 2016, 2017, 2018, 2019, 2023, 2024