Joek Baaij

Hallo, ik ben Joek. Het liefste wat ik hier op deze wereld had, ben ik in 2011 kwijtgeraakt door die niets ontziende ziekte kanker. Mijn vrouw is na een afscheids periode van ruim 2,5 jaar in het bijzijn van onze kinderen, 10 dagen vóór de eerste Roparun van ons Team Daar lopen We Voor overleden.

De hulp en het meeleven van lieve familie en heel veel vrienden hebben haar en ook ons in die periode sterk gemaakt. Ik ben er van overtuigd dat al die steun mijn vrouw de kracht heeft gegeven de laatste periode van haar té korte leven te aanvaarden als een verdrietige periode die, desondanks, gevuld was met veel bijzondere en emotionele hoogtepunten. Daarvoor ben ik uit haar naam ook alle deelnemers aan de Roparuns erg dankbaar. Blijf het doen, ik doe weer mee! DAAR LOPEN WIJ VOOR!!

Binnen ons team ben ik vooral actief in de voorbereidingsfase, het doet me goed om te weten dat ons team tijdens de run organisatorisch geen problemen tegen zal komen. Ook houd ik me bezig met het opzetten van en behulpzaam zijn bij acties om geld binnen te halen, dat is natuurlijk ons grootste doel. Dat we na 10  runs al een totaal bedrag van ruim € 200.000,- zouden kunnen doneren, hebben we in 2011 nooit durven denken. Met de run van 2023 gaan we verder met ondersteunen van de goede doelen van Roparun! We gaan door want wat dacht je, wij zijn niet voor niets: Team 136 DAAR LOPEN WIJ VOOR!!

Tijdens de run ga ik proberen om langs de route ons team aan te moedigen. Natuurlijk juichen we voor alle teams maar als ons eigen team 136 voorbij komt gaat er nog een tandje bij! Let op ons grote gele spandoek “DAAR LOPEN WIJ VOOR”! We zwaaien vanaf Vliegveld Twente tot in Rotterdam!

Functie: Lid Kernteam, Aanmoediger
Teamlid in: 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2022, 2023