Lisa Hajenius

Hallo,

Mijn naam is Lisa Hajenius. Ik woon in Breda en ben sinds 2009 werkzaam als gediplomeerd fysiotherapeute bij Fysiomore. Ik hou van eten, drinken, (logische spelletjes), films, tennis en live muziek.

Via mijn vriend Marien ben ik in 2017 in aanraking gekomen met de Roparun en team 136 DaarLopenWeVoor. Het klonk als een magistraal avontuur met een heel goed doel; het verbeteren van de kwaliteit van leven voor kankerpatienten en hun naasten. Ook ik heb, net als de meesten, in mijn directe omgeving veel leed ervaren rondom deze vreselijke ziekte.

Het team had een fysio nodig, en ik wilde na alles wat ik gehoord had de Roparun graag zelf meemaken, meebeleven en meehelpen. Het bleek een feest om in zo’n geweldig team mee te draaien. Mee te maken hoe een groep die initieel voor een groot deel uit vreemden voor elkaar bestond in zo’n korte tijd zoveel met elkaar beleeft en voor elkaar krijgt. Allemaal voor het goede doel. Het was het eerste jaar inderdaad een magistraal avontuur, daarom ben ik er voor het vierde jaar weer bij als fysiotherapeute.

Functie: Masseur
Teamlid in: 2017, 2018, 2019, 2022