Maarten Aangenendt

Ik ben Maarten Aangenendt, ik woon samen met mijn vrouw Ingrid en mijn 2 kinderen Bas en Roos in Prinsenbeek. In mijn werkzame leven mag ik als organisatieadviseur organisaties in de publieke sector bijstaan bij het realiseren van hun strategische veranderopgaven. Een hele mond vol, maar wel heel leuk werk om zo mijn steentje bij te dragen aan een beter Nederland. Buiten het werk om kan ik genieten van het bourgondische leven en ben ik veel aan het hardlopen om dat een beetje in balans te houden. Ik vind het heerlijk om de boel even de boel te laten en mijn hoofd leeg te lopen.

De afgelopen jaren ben ik steeds meer en ook langer gaan lopen en heb ik intussen mijn eerste marathon gelopen en al drie keer de 40 van Breda gelopen, een loop waarbij we voor twee goede doelen alle afstanden van de Singelloop van Breda lopen.

Team 136 – Daar lopen we voor volg ik al een heel aantal jaren en ik heb eerder al de vraag gekregen van Koen Baaij of meelopen niets voor mij was. Nadat ik al een keer van dichtbij mocht proeven aan het Roparunfeest smaakte dat naar meer.

Het is geweldig om met een team mee te maken en tegelijkertijd op deze manier ‘Leven toe te voegen aan de dagen van mensen met kanker, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Een fantastisch doel dat ik een warm hart toedraag.

En om dit doel te bereiken ga ik naast het lopen natuurlijk ook mijn bijdrage leveren om te zorgen dat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald! Jouw bijdrage is daarbij heel welkom!

Functie: Loper
Teamlid in: 2022