Maarten Vriezen

Mijn naam is Maarten Vriezen en ik woon met mijn vrouw Sally in Voorburg. Ik werk als team manager van het Data & Informatie team van Antea Group. In mijn vrije tijd probeer ik een boek te schrijven, leer ik piano spelen en loop ik graag hard.

Ik ben begonnen met hardlopen in 2012 en heb inmiddels al mijn doelen daarin gehaald, met als laatste wapenfeit de marathon van Boston in 2022 :). Ik geniet bij het hardlopen van het steeds verleggen van je eigen grenzen, het samen hardlopen & trainen voor wedstrijden en het enthousiaste publiek langs het parcours.

Nadat mijn doelen vorig jaar gehaald waren, wilde ik het hardlopen graag gebruiken om er ook iets nuttigs mee te doen. In 2022 liep ik daarom voor het eerst mee met de RopaRun, binnen Team 136 – Daar Lopen We Voor. Het was een super mooie en intense ervaring met het team, de doorkomsten, de regen en de kilometers.

Ik hoop dat we ook dit jaar met onze inspanningen weer zoveel mogelijk geld zullen ophalen voor de missie van de Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

 

Functie: Loper
Teamlid in: 2022, 2023, 2024