Marian Louwerse

Ik zal me even voorstellen: k ben Marian Louwerse, 56 jaar en ik woon in Vlissingen.

Ik heb zelf 10 jaar geroeid, ik weet als geen ander wat spierpijn is. Ik ben daarom gaan masseren omdat ik iets wilde betekenen voor mijn mede-roeiers.
Maar na het behalen van mijn diploma sportverzorger & masseuren blessure preventie ben ik gestopt met roeien – geen tijd meer.
Maar de roeiers komen nog wel langs voor een heerlijke ontspanningsmassage of een sportmassage.

Tijdens mijn opleiding blessurepreventie, heb ik stage gelopen bij een voetbalclub. Erg leuk om dit te doen. Je verzorgd de voetballers tijdens de trainingen, maar natuurlijk ook bij een wedstrijd. Ik ben na mijn stage nog een jaar doorgegaan als verzorgster bij deze club, maar jammer genoeg moest ik hiermee stoppen: ik kom het niet meer combineren met mijn werk als receptioniste in een Hotel te Vlissingen. Ook ben ik werkzaam als freelance masseur bij het Bewegingsplein Westduin te Koudekerke. Daar geef ik o.a. Sport – Ontspanning en Hotstone massages.Ik ben bij deze groep terecht gekomen via Emardo de Rijk, ik heb samen met hem de opleiding gedaan.

Ik vind het super leuk dat ik dit jaar voor de tweede keer mee ga met team 136 “Daar Lopen We Voor” Op….. naar een sportief weekend voor het goede doel!!!
Ik heb er zin in!!

Functie: Masseur
Teamlid in: 2019, 2020