Marien van Zwol

Mijn naam is Marien van Zwol. Ik woon in het centrum van Breda met mijn vriendin Lisa. Ik werk als projectmanager bij advies- en ingenieursbureau Antea Group. Naast hardlopen hou ik me in mijn vrije tijd graag bezig met gitaar spelen.

In 2015 heb ik voor het eerst deelgenomen aan de Roparun. De eerste drie jaar als loper en dit jaar weer voor het derde jaar als captain van ons team Daar Lopen We Voor. Mijn loopkwaliteiten kan je het beste omschrijven als een dieseltje. Het gaat niet echt snel, maar ik kan het wel lang volhouden. Dat komt goed uit op een loop zoals de Roparun. Als teamcaptain komen mijn “regel”capaciteiten goed van pas. Ik zie het daarnaast als een echte uitdaging om alle teamleden aangehaakt en enthousiast te houden.

Reeds in de aanloop merk ik dat ook dit jaar weer een echte beleving gaat zijn. Machtig mooi om te zien hoe een groep mensen samen aan de slag gaat. Sommigen kennen elkaar al jaren, andere doen voor het eerst mee aan ons team. De Roparun bestaat uit veel gezelligheid en is een sportieve uitdaging, maar de belangrijkste reden voor mijn deelname aan de Roparun is natuurlijk het goede doel: zoveel mogelijk geld ophalen ten behoeve van de zorg voor mensen met kanker.

Functie: Lid Kernteam, Teamcaptain
Teamlid in: 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2022