Willem van de Ven

Ik ben Willem van de Ven, 65 jaar oud, net gepensioneerd en wonend in Den Haag. Drie keer eerder heb ik meegedaan aan de Roparun (twee maal als loper en één keer als fietser). Toen dat team stopte ben ik vrijwilliger geworden bij de landelijke Roparunorganisatie en heb ik de Roparun van de andere kant leren kennen. Onlangs ben ik daar na zeven jaar mee gestopt.

Als je te maken krijgt met kanker in je directe omgeving en je hebt iets met hardlopen, dan kom je bijna als vanzelf uit bij de Roparun. Zo ging het jaren geleden ook bij mij. Een mooi evenement met een prachtige doelstelling. Een evenement, waar ik blijkbaar nog geen écht afscheid van kan nemen. Ik vind het dan ook een eer nu als fietser te mogen meedoen met team 136 ‘Daar lopen we voor’.

Ik kijk uit naar de gezamenlijke beleving, de stilte van de nacht en uiteraard naar de eindopbrengst waarmee we kwaliteit toevoegen aan het leven van veel mensen met kanker en hun directe omgeving. Want daar lopen we uiteindelijk voor (of fietsen we, navigeren we, chauffeuren we, masseren en verzorgen we).
Op naar het Pinksterweekend!

Functie: Fietser
Teamlid in: 2022