Virtuele Roparun 2020

Team 136 – Daar Lopen We Voor bestaat 10 jaar! In het Pinksterweekeinde van 2020 zouden wij dan ook voor de tiende keer deelnemen aan de Roparun, maar vanwege de coronacrisis gaat de Roparun dit jaar helaas maar begrijpelijk niet door. Heel jammer want we hadden hier heel erg naar uitgekeken…

Om er dit jaar toch iets moois van te maken en tegelijkertijd geld in te zamelen voor het goede doel, hebben we een alternatief bedacht: de Virtuele Roparun!

IEDEREEN kan deelnemen aan deze Virtuele Roparun: hardlopend, fietsend, zwemmend, steppend, skatend, hinkelend, de hond uitlatend… als je maar beweegt in het Pinksterweekend. En om het echte estafettegevoel te creëren, kun je je inschrijven op een tijdslot/etappe – maar dat hoeft niet. Je beweegt altijd waar en wanneer jij wil, maar we doen het wél samen als #TeamDaarLopenWeVoor!

Doe je mee?
Het enige wat we vragen is:
– Inschrijfgeld – 10 euro voor de 1e kilometer, 9 voor de 2e km, 8 voor de 3e enzovoort (laat je sponsoren!)
– Dat je het vastlegt op foto en die met ons deelt (via social media of een appje)
– en dat je je houdt aan de RIVM richtlijnen.

Hoe dan?
Schijf je dan vóór 29 mei 2020 in via onderstaand formulier. Uiterlijk 29 mei krijg je van ons bericht met welke etappe je “doet”, gebaseerd op de door jouw ingevulde dag/tijd.

  • Als je bijvoorbeeld gaat fietsen en veel afstand af gaat leggen, kies er dan voor om slechts een deel te laten sponsoren (bijvoorbeeld de laatste 10km als je de stal al ruikt, of dat stuk waar je het altijd lastig hebt). Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen mee laten bewegen.
  • Na het Pinksterweekend vragen we je om je opbrengst over te maken naar NL39ABNA0481333355 tnv Stichting Daar Lopen We Voor. Dat mag natuurlijk ook nu al.
  • Mocht je niet willen of kunnen hardlopen/fietsen/wandelen/zwemmen/anderszins bewegen, mag je natuurlijk óók bijvoorbeeld tosti’s gaan bakken en  voor het goede doel.

Meld je hier aan: Afstand: kilometer
Ik ga:
en dat doe ik op:


Heb je vragen of werkt het aanmeldformulier niet, stuur dan een mail naar tien@daarlopenwevoor.nl