Virtuele Roparun 2021

Helaas, helaas… ook dit jaar met Pinksteren géén echte Roparun, maar ook dit jaar wel weer een Virtuele Roparun!

Net als vorig jaar, kan IEDEREEN deelnemen aan deze Virtuele Roparun: hardlopend, fietsend, zwemmend, steppend, skatend, hinkelend, de hond uitlatend… als je maar beweegt in het Pinksterweekend. En om het echte estafettegevoel te creëren, kun je je inschrijven op een tijdslot/etappe – maar dat hoeft niet. Je beweegt altijd waar en wanneer jij wil, maar we doen het wél samen als #TeamDaarLopenWeVoor!

Nieuw dit jaar is dat we gebruik maken van de Digitale Roparun x eRoutes app  waarmee je bijvoorbeeld digitaal aangetikt kunt worden door het teamlid vóór je, je de voortgang van het team kunt volgen, een route voor je uitgezet wordt en waarmee je het hele weekend ondersteund wordt door Roparun radio!

Doe je mee?
Het enige wat we vragen is:
– Inschrijfgeld – 10 euro voor de 1e kilometer, 9 voor de 2e km, 8 voor de 3e enzovoort (laat je sponsoren!)
– Dat je het vastlegt op foto en die met ons deelt (via social media of een appje)
– en dat je je houdt aan de RIVM richtlijnen.

Hoe dan?
Schijf je dan vóór 18 mei 2021 in via onderstaand formulier. Uiterlijk 19 mei krijg je van ons bericht met welke etappe je “doet”, gebaseerd op de door jouw ingevulde dag/tijd en een link naar ons team in de eRoutes app.

 • Als je bijvoorbeeld gaat fietsen en veel afstand af gaat leggen, kies er dan voor om slechts een deel te laten sponsoren (bijvoorbeeld de laatste 10km als je de stal al ruikt, of dat stuk waar je het altijd lastig hebt). Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen mee laten bewegen.
 • Na het Pinksterweekend vragen we je om je opbrengst over te maken naar NL39ABNA0481333355 tnv Stichting Daar Lopen We Voor. Dat mag natuurlijk ook nu al.
 • Mocht je niet willen of kunnen hardlopen/fietsen/wandelen/zwemmen/anderszins bewegen, mag je natuurlijk óók bijvoorbeeld tosti’s gaan bakken en  voor het goede doel.

Meld je hier aan:  Afstand: kilometer
  Ik ga:
  en dat doe ik op:


  Heb je vragen of werkt het aanmeldformulier niet, stuur dan een mail naar info@daarlopenwevoor.nl