Wijnactie

Samen met ‘Vanouds de Zwaan Wijnimporteurs’ hebben we weer mooie wijnpakketten samengesteld, waarvan 15 euro per verkochte doos naar ons goede doel gaat. Je hebt de keuze uit 5 wijnen:  Rood Cabernet Sauvignon – Rood Merlot – Wit Chardonnay – Wit Sauvignon Blanc – Rosé (6 flessen dezelfde wijn per doos).

Je kunt helaas niet meer bestellen, hopelijk volgend jaar weer!

Deze wijnen (6 flessen dezelfde wijn per doos) waren dit jaar te bestellen:

Cabernet Sauvignon
Stoere rode wijn. Krachtige rode wijn met kenmerkende aroma’s van zwart fruit (kersen,
zwarte bessen) met tonen van zwarte peper in de neus. Zachte, toch krachtige, fruitige smaak met een subtiele aanwezigheid van hout. Goed te schenken bij koude vleesgerechten, tapas en charcuterie. Fijne combinatie met pepersteak en biefstuk.

Merlot
Vriendelijke en fruitige rode wijn. Aantrekkelijke aroma’s van zwarte bessen in de neus. In de mond rijp rood fruit en pruim, soepel en rond. Prima wijn om zo van te genieten, en in combinatie met diverse koude vleeswaren, zachte kazen of bij een barbecue.

Chardonnay
Mooie zachte, ronde witte wijn. In de neus peer, abrikoos en tropisch fruit gevolgd door
florale tonen. In de mond rond, vol en zacht met in de finale een fijne frisheid. Heerlijk op zichzelf. Perfect te serveren bij visgerechten en wit vlees.

Sauvignon Blanc
Heerlijk frisse witte wijn. Elegant in de neus, een combinatie van citrus en florale tonen.
Levendig in de mond, zachte frisse zuren. Lekker met zeevruchten, als aperitief en zeer toegankelijk om zo te drinken.

Cinsault
Smaakvolle droge rosé. Rijke aroma’s in de neus met rode bessen en subtiele hints van peer. In de mond rond, vol met een lange, verfrissende afdronk. Heerlijk als aperitief. Maar ook goed te gebruiken bij zeevruchten en vis, wit vlees en zomerse salades.