Wijnactie

Samen met ‘Vanouds de Zwaan Wijnimporteurs’ hebben we weer mooie wijnpakketten samengesteld, waarvan 15 euro per verkochte doos naar ons goede doel gaat. Je hebt de keuze uit 5 wijnen:  Rood Cabernet Sauvignon – Rood Merlot – Wit Chardonnay – Wit Sauvignon Blanc – Rosé (6 flessen dezelfde wijn per doos). Je kunt tot 1 augustus bestellen.

Laat ze smaken en draag bij aan ons goede doel!


Dit zijn de wijnen die in 2020 in het pakket zitten:

Cabernet Sauvignon
Stoere rode wijn. Krachtige rode wijn met kenmerkende aroma’s van zwart fruit (kersen,
zwarte bessen) met tonen van zwarte peper in de neus. Zachte, toch krachtige, fruitige smaak met een subtiele aanwezigheid van hout. Goed te schenken bij koude vleesgerechten, tapas en charcuterie. Fijne combinatie met pepersteak en biefstuk.

Merlot
Vriendelijke en fruitige rode wijn. Aantrekkelijke aroma’s van zwarte bessen in de neus. In de mond rijp rood fruit en pruim, soepel en rond. Prima wijn om zo van te genieten, en in combinatie met diverse koude vleeswaren, zachte kazen of bij een barbecue.

Chardonnay
Mooie zachte, ronde witte wijn. In de neus peer, abrikoos en tropisch fruit gevolgd door
florale tonen. In de mond rond, vol en zacht met in de finale een fijne frisheid. Heerlijk op zichzelf. Perfect te serveren bij visgerechten en wit vlees.

Sauvignon Blanc
Heerlijk frisse witte wijn. Elegant in de neus, een combinatie van citrus en florale tonen.
Levendig in de mond, zachte frisse zuren. Lekker met zeevruchten, als aperitief en zeer toegankelijk om zo te drinken.

Cinsault
Smaakvolle droge rosé. Rijke aroma’s in de neus met rode bessen en subtiele hints van peer. In de mond rond, vol met een lange, verfrissende afdronk. Heerlijk als aperitief. Maar ook goed te gebruiken bij zeevruchten en vis, wit vlees en zomerse salades.


Kosten en bezorging

Wij vragen u om onderstaand bestelformulier in te vullen en de kosten à € 36,- per doos (of een meervoud daarvan afhankelijk van het aantal dozen) over te maken naar rekeningnummer NL 14 INGB 0002063346 t.n.v. A.M.C. Havermans, Breda, o.v.m. wijnactie Roparun en de soort(en) doos die u wilt bestellen. Uiterste besteldatum is 1 augustus!

Het teamlid van “daar lopen we voor” waarbij u de wijn besteld heeft, draagt zorg voor levering van de wijn. Bestelt u niet via een teamlid, dan nemen wij contact op over de bezorging.


Bestelformulier:
Ik heb dit formulier ingevuld via:

doos/dozen Cabernet Sauvignon à €36,00 per doos
doos/dozen Merlot à € 36,00 per doos
doos/dozen Chardonnay à € 36,00 per doos
doos/dozen Sauvignon Blanc à € 36,00 per doos
doos/dozen Rosé à € 36,00 per doos